Köszöntjük a VRZ EURÓPA KFT. hivatalos weboldalán!

Cégünk 2012. júniusában alakult családi vállalkozás formájában; de az elmúlt években megszerzett műszaki és kereskedelmi tapasztalatok alapján nagy gyakorlatra tettünk szert.

főoldaliFilozófiánk: minőség – megbízhatóság – garancia!

Fő profilunk a műanyag nyílászárók gyártása illetve forgalmazása és szakszerű beépítése 5 év garanciával.

6 – 7 légkamrás TeraPlast profilunkban ötvözzük a PVC gyártásban szerzett 30 éves tapasztalatot az iparágban alkalmazott legmodernebb technológiákkal, így ennek eredményeként a legváltozatosabb termékkínálatot biztosítjuk a piacon.

Az ügyfeleink energia-megtakarítási igényei és a költségek folyamatos visszaszorítása voltak azok a tényezők, amik alapjául szolgáltak az új 6 -7 légkamarás TeraPlast PVC profilrendszer tervezésének úgy, hogy ez az új profilrendszer megfeleljen az aktuális legmagasabb funkcionális és design követelményeknek.

Ugyanakkor az általunk gyártott új TeraPlast PVC profilrendszerek kiemelkedő minőséget és kényelmet biztosítanak.

Célunk, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk vásárlóinknak, melyek ár-érték aránya kiváló, rugalmasan illeszkedik a megrendelői elképzelésekhez; és hosszú élettartama során többszörösen megtéríti a beruházott összeget. Vállaljuk rovarhálók, külső – és belső tokos redőnyök, reluxák, könyöklők kivitelezését.

Struktúránkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen mind a lakosság, mind a viszonteladók igényeinek: ingyenes felmérést – árajánlatot – tanácsadást biztosítunk és kedvezményes beépítést.

Cégünk szeretettel várja új viszonteladói partnereit!

VRZ EURÓPA  A Műanyag nyílászárók szakértője!

Nyílászárók
Akciók

VRZ FEBR

Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.


 

FIGYELEM!

ÓRIÁSI VISZONTELADÓI AKCIÓ!

 

 

 

Gyári bejárati ajtótok és bejárati ajtószárny, Siegenia-Aubi rúdzár, 5 pontos zárral, cilinderrel és 3 db kulccsal, hoppe furatos rugós kilinccsel, 3 db 3D-s pánttal, gyári hőhíd-mentes alumínium küszöbbel és gyári küszöbbekötőkkel.

Rövid határidővel!

Nagyobb mennyiség esetén további kedvezmények!

VRZ Európa Kft.

Panel minták 024