Műanyag nyílászárók

Ön miért válasszon műanyag nyílászárót?

Energia-megtakarítás

Csökkentené fűtésszámláit? A PVC-ből gyártott profilok az alumínium vagy fa nyílászárókkal összehasonlítva magasabb szigetelési értékeket érnek el, tehát csökkentik a fűtésre fordított költségeket. Ezen a téren legmagasabb megtakarítási opciója a műanyag profiloknak van.

Szigetelés szempontjából a PVC profilok kamraszáma és beépítési mélysége a mérvadó, valamint az üveg tulajdonságai. Műanyag nyílászáróinkat K=1.0-ás vagy akár K=0.6-os UW hőszigetelésű üveggel biztosítjuk.

Kiváló ár-érték viszonyszám!

A műanyag nyílászárók mind beszerzésükkor, mind teljes életük során számottevő anyagi megtakarítást kínálnak. A fa nyílászárók hozzávetőlegesen 20-30%-kal kerülnek többe, mint a műanyagok; míg az alumíniumból készültek a legdrágábbak. Miért fizetne többet? Hiszen mindezek kiválthatók fa mintázatú ill. alumínium-hatású műanyag profilokkal, többféle színben. A magas energia-megtakarítási módnak, a csaknem teljes karbantartás-mentességnek és a hosszú élettartamának köszönhetően a műanyag nyílászárókkal tekintélyes a félretehető összeg.

Kezelés – gondozás

A műanyag nyílászárók kezelése rendkívül egyszerű, gondozási – ápolási igényük csekély. Sima felületüknek köszönhetően a kezelésükhöz elegendő egy egyszerű tisztítószer használata. Nem igényelnek lazúrozást, lakkozást vagy egyéb felületkezelést, mint a fa nyílászárók. A kortárs PVC granulátum fokozottan ellenáll az időjárás hatásainak és az UV sugárzásnak is, nem színeződik el. A műanyag nyílászáróknál csupán évenként szükséges a vasalat olajozása.

Élettartam – tartósság

A kiváló minőségű műanyag nyílászárók vetemedésállók és maradéktalanul működőképesek. A műanyag nyílászárók előnyös beruházást jelentenek többek közt azért is, mivel értékük az ingatlan értékével együtt az idő múlásával is megmarad hosszú életidejüknek köszönhetően. A kisebb mechanikai sérülések, karcolások sem befolyásolják az élettartamát.

Környezettudatosság műanyag nyílászáróval

A környezetbarát 100%-os újrahasznosítás – melyre Cégünk is törekszik – és a műanyag profilok gyártása során minimális az ökológia károsítása. A műanyag nyílászárók gyártása során sokkal kevesebb energia kerül felhasználásra.

A műanyag nyílászáróval ellátott helyiség fűtési igénye alacsonyabb, ezért a műanyag nyílászáró energiatakarékos; sőt, a fűtésből származó káros anyag kibocsátás is csekélyebb.

Kérje ingyenes ajánlatunkat!